برای خمیر شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) آب ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع ۵۰ گرم (۶ ق غ) نمک مقداری شکر ۱ ق م پودر خمیر مایه ۷ گرم (۱ ق غ) آرد سفید حدود ۴۵۰ گرم (حدود ۳ لیوان) برای مواد میانی پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم قارچ ۷ تا ۸ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد جعفری خرد شده ۲ ق غ نمک و زردچوبه و فلفل و پاپریکا و آویشن به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان دل خواه برای خمیر من از خمیر جادویی استفاده کردم . خمیرجادویی: شکر رو در آب ولرم ریختم و ترکیب کردم پودر خمیر مایه رو ریختم و بعد درش رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد . داخل یک ظرف بزرگتر تخم مرغ رو با چنگال کمی زدم شیر و نمک و روعن مایع رو اضافه کردم خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم میزان آرد تقریبی هستش اگر دستگاه خمیرزن ندارید ده دقیقه خمیر رو ورز بدید اگر خمیرزن دارید ازش استفاده کنید خمیر ورز خورده رو داخل ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشوندم جای نسبتا گرم یک ساعت استراحت داشته باشه مواد میانی دل به خواهی هست من یه پیاز خرد شده رو تفت دادم گوشت چرخ کرده ریختم و تفت دادم

پیراشکی گوشت آموزشی آشپزی آموزش پیراشکی ترفند

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:54