فرنی-خرما ایده-رمضان مواد لازم خرما ۱۰ عدد شیره ی خرما ۱/۴ لیوان آرد برنج ۲ ق غ شیر ۲ لیوان(نصف لیوان با خرما میکس شود و ۱ونیم لیوان با آرد برنج مخلوط شود) دارچین یا هل نصف ق چ گلاب ۱ ق غ کره ۲۰ گرم یا ۱ ق غ طرز تهیه پوست و هسته خرما رو جدا کنید نصف لیوان شیر بهش اضافه کنید و داخل مخلوط کن یا خرد کن بریزید یا با گوشکوب برقی پوره ش کنید یا حتی میتونید با پشت چنگال له کنید. ۱ونیم لیوان شیر سرد رو داخل تابه بریزید و آرد برنج رو بهش اضافه کنید، هم بزنید تا آرد تو شیر حل بشه خرما پوره شده و شیره ی خرما رو اضافه کنید روی حرارت ملایم مدام هم بزنید مدام به مدت ۱۵ دقیقه هم بزنید تا ته نگیره و آرد برنج پخته بشه. وقتی تقریباً غلیظ شد گلاب، دارچین و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. حرارت رو خاموش کنید و بلافاصله فرنی رو به ظرف سرو منتقل کنید وقتی کمی از حرارت افتاد و رویه بست به دلخواه تزئین کنید این دسر خوشمزه رو میتونید گرم یا سرد میل کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک بر