آرد ماهی دونه همه چیز تمومه نه تنها ماهی رو به شدت ترد و خوشمزه میکنه بلکه با یه حرکت از پس بوی زهمش برمیاد و طبع سرد ماهی رو هم خنثی می کنه تا ماه ها می تونید تو یخچال یا فریزر ازش نگهدارید کنید. نحوه مصرفش هم که تصویری مشاهده می‌کنید روی ماهی رو به مقدار زیاد نمک بپاشید، نیم ‌ساعت بزارید ماهی استراحت کنه و بعد با آب سرد بشورید و کاملا خشکش کنید هر دو‌ طرف ماهی رو با آرد ماهی کاملا پوشش بدید و تو ماهیتابه ای که از قبل روغنش داغ شده بزارید، بعد از سرخ شدن روغنش رو بگیرید و نوش جان کنید! نکته: معمولا به ازای هر یک‌کیلو ماهی ۴-۵ قاشق غذاخوری آرد ماهی کافیه . برای دیدن آموزش های بیشتر می تونید به پیج دونه در اینستاگرام مراجعه کنید doone.herb و برای خرید محصولات از طریق سایت اقدام کنید :