سمنو Samanu مواد لازم : یک کیلو گندم یک کیلو و نیم آرد گندم برای یک کیلو گندم تا ۳ کیلو آرد هم اضافه میکنند . ۶ لیتر آب ️ گندم را یک روز در آب خیس میکنیم دقت شود گندم های خورد شده داخلش نباشد ، بعد از یک روز در آبکش ریخته و رویش پارچه نمدار میگزاریم ، یک شبانه روز در محیط آشپزخانه بماند تا جوانه بزند ، گندم های جوانه زده رو باید در سینی پهن میکنیم و رویش پارچه نمدار میگذاریم و سه روز باید در محیط آشپزخانه بماند ، تا جوانه های گندم اندازه سه سانت رشد بکنند ولی سبز نشوند و حالت نقره ای داشته باشند . سپس خرد میکنیم و با آب مخلوطش میکنیم و طبق ویدیو از صافی باید ردش کنیم ، آرد را هم الک میزنیم و به آن اضافه میکنیم و به خوبی باید هم بزنیم تا گلوله نشود ، و اینکار را تا جوش آمدن ادامه میدهیم ، وقتی جوش امد شعله را کم میکنیم و هر پنج دقیقه یکبار هم میزنیم تا ته نگیرد ، سمنو باید حداقل ۲۴ ساعت روی شعله ملایم بماند تا تغییر رنگ دهد و رنگش به قهوه ای خوشرنگی تبدیل شود در دو ساعت اخر شعله را خیلی کم میکنیم و رویش دم کنی میگذاریم ،به دلخواه میتوانیم داخلش بادام یا فندق اضافه کنید. ingredients :