مواد لازم برای خمیر: آرد:یک پیمانه آب:یک پیمانه تخم مرغ درشت:۲ عدد کره :50 گرم شکر: 2 قاشق غداخوری وانیل:نصف قاشق چایخوری(اختیاری) . مواد لازم برای شربت: شکر:2 پیمانه آب :یک پیمانه گلاب : نصف پیمانه آبلیمو: یک قاشق چایخوری زعفران:به صورت دمکرده یا پودری . طرز تهیه:  آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه که جوشید و به قوام رسید شربت را از روی حرارت بردارید ( در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد).   آب و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید. سپس آرد الک شده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود.  حدود 10 دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت دهید و مدام هم بزنید تا خمیر بپزد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر کمی خنک شد 2 قاشق از شربت و تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید. وانیل را نیز همزمان با تخم مرغ به خمیر بامیه اضافه کنید(وانیل از بوی زهم تخم مرغ جلوگیری می‌کند) داخل قابلمه مقدار زیادی روغ