قهوه-لاته-با-موکاپات-و-فرنچ-پرس قهوه-لاته-بدون-دستگاه-قهوه-ساز مرحله اول:عصاره گیری قهوه اسپرسو برای تهیه قهوه اسپرسو با قهوه ساز موکاپات احتیاج به قهوه آسیاب شده و موکاپات داریم دانه های قهوه رو با دستگاه آسیاب،آسیاب کنید میتونید از پودر قهوه آماده هم استفاده کنید سبد موکاپات رو از پودر قهوه پر کنید باید پر باشه با پشت قاشق کمی فشار دهید زیاد نه که فشرده بشه مخزن پایینی موکاپات رو تا زیر سوپاپ از آب خنک پر کنید سبد قهوه رو جای خود بزارید ومخزن بالای روش محکم کنید. موکاپات رو گاز بزارید با شعله کم تا بجوش بیاد وقهوه دم بیاد و عصاره گیری بشه. حدود پنج الی هفت دقیقه طول میکشه . ۱/۳ از فنجان را از قهوه اسپرسو بریزید. مرحله دوم: با استفاده از فرنچ پرس، شیر و فوم گیری میکنیم. مقدار شیری که لازم داریم ۲ برابر حجم قهوهس. بهتره از شیر پرچرب استفاده کنیم. من دو لیوان شیر استفاده کردم. در مورد فرنچ پرس ها، حتماً می دونید که از اونا برای تهیه قهوه فرانسه استفاده میکنیم و کارکرد اصلی شون درواقع تهیه قهوه فرانسه ست؛ اما به کمک پیستونی که دارن، میتونیم با ترکیب هوا و شیر، از شیر فوم بگیر