دسر-پودینگ-دورنگ * شیر 1 لیتر * 2 قاشق غذاخوری آرد (30 گرم) * 2 قاشق غذاخوری نشاسته (35 گرم) * 1 فنجان شکر (180 گرم) * 1 عدد زرده تخم مرغ بعدا اضافه می شود: * 1 بسته خامه صبحانه * 1 بسته وانیل مواد دیگر: * 100 گرم شکلات تلخ * 120 گرم بیسکویت پودر شده * 1-2 موز در قابلمه مناسب آرد و نشاسته و شکر و زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و شیر رو کم کم میریزیم و هم میزنیم به این ترتیب گلوله ایجاد نمیشه. به هم زدن پودینگ ادامه می دهیم تا به نقطه جوش برسد. سپس وانیل را اضافه کرده و برای مدت بسیار کوتاهی به پخت ادامه دهید. پودینگ پخته شده را به مدت 5 الی 10 دقیقه می گذاریم تا خنک شود، در هنگام خنک شدن هر چند دقیقه آن ها را هم بزنید تا رویه نبندد. ۱ بسته خامه مایع را به پودینگ اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید. سپس نیمی از آن را جدا کرده و شکلات را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. اگر شکلات ها آب نشدند. روی اجاق گاز قرار دهید و کمی روی حرارت ملایم گرم کنید. تا شکلات ها آب شوند. ابتدا پودینگ سفید را داخل لیوان های دسری خود بریزید. سپس بیسکویت های خرد شده را ریخته و با قاشق صاف کنید. روی