کیک سه شیر یا ترس لچس واقعا مزه ی بهشت میده جزوه کیک های مرطوب هست که با سه نوع شیر سیراب میشه پایه این کیک ، کیک کره ای هست که برای درست کردنش از هیچ نوع شیری استفاده نمیشه اما بعد از پخت با ۳ نوع شیر سیراب میشه برای درست کردنش نیاز داریم به آرد ۱۹۰گرم شکر ۱۹۰گرم کره هم دمای محیط ۱۱۵گرم تخم مرغ ۵عدد وانیل نصف ق چ خ بیکینگ پودر یک ق چ خ برای شربت شیر ۲۰۰گرم خامه صبحانه ۲۰۰گرم شیر عسلی ۲۰۰گرم تمام مواد باهم مخلوط شوند طرز تهیه کیک کره و شکر را با همزن زده تا سبک و پفکی بشه سپس دونه دونه تخم مرغ ها و وانیل اضافه میکنیم من به ازای هر تخم مرغ یک دقیقه با دوره تند می‌زنیم تا تخم مرغ کاملا مخلوط و مواد بشه و خوب پف کنه بعد این مرحله آرد و بیکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم و یک دقیقه می‌زنیم تا کاملا مواد باهم مخلوط شوند و سپس داخل قالب ریخته و به مدت ۳۰دقیقه داخل فر با دمای ۱۷۰قرار میدهیم بعد اینکه کیک پخت و از داغی افتاد شد سوراخ های نزدیک هم رو کیک ایجاد میکنیم و شربت رو روی کیک میریزم مقدار شربت اصلا زیاد نیست کیک باید یک روز در یخچال بماند تا شربت کاملا به خورد کیک برود.