مواد لازم برای تهیه ژامبون لبرکیزه اتریشی گوشت دو بار چرخ شده سینه مرغ ۴۰۰ گرم گوشت دو بار چرخ شده ران مرغ ۱۰۰ گرم پوره یخ ۲۴۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم سیر حبه شده ۱۲ گرم فسفات کاتری ۳ گرم نمک ۱۲ گرم ایزوله سویا ۲۵ گرم نشاسته گندم ۳۵ گرم کازئین ۲۰ گرم شیرخشک شور ۲۰ گرم ادویه ژامبون مرغ۲۰ گرم مواد لازم برای مغزی ژامبون لبرکیزه اتریشی گوشت یک بار چرخ شده سردست و یا ران گوساله ۲۰۰ گرم قارچ بلانچ شده ۱۲۰ گرم پنیر گودا ۱۴۰ گرم ترکیب ادویه ژامبون مرغ پودر گشنیز ۲۰ گرم پودر آویشن ۴ گرم جوز هندی ۲ گرم پودر هل ۲ گرم فلفل سفید ۳ گرم فلفل قرمز ۳ گرم پاپریکا ۸ گرم طعم مرغ ۱۵ گرم ️ ژامبون لبرکیزه اتریشی یکی ازخوشمزه ترین و پرطرفدارترین کالباسهای دنیاست که هم بصورت سرد و هم گرم سرو میشود،کیزه به زبان آلمانی یعنی پنیر،پس در این کالباس مقدار زیادی پنیر با طعمهای مختلف مثل گودا و موزارلا استفاده میشه ،این ژامبون رو معمولا مثل کیک و در قالب فلزی میپزند و با پول بی