لقیمات یک دسر محبوب خاورمیانه است که به طور سنتی در ماه رمضان سرو می شود. این گلوله های خمیر کوچک سرخ شده از بیرون ترد و از داخل نرم هستند و در شربت شیرینی آغشته شده اند که آنها را کاملاً خوشمزه می کند. در این دستور طرز تهیه لقیمات خانگی را از ابتدا به شما آموزش می دهیم. عناصر: یک و نیم فنجان آب (360 میلی لیتر) یک قاشق غذاخوری مخمر (15 گرم) شکر یک قاشق غذاخوری (15 گرم) دو فنجان آرد همه منظوره (400 گرم) دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (30 گرم) دو قاشق غذاخوری شیر خشک کمی نمک یک قاشق غذاخوری وانیل دو قاشق غذاخوری روغن نباتی (30 میلی لیتر) روغن نباتی برای سرخ کردن شکر دو پیمانه (500 گرم) دو فنجان آب (500 میلی لیتر) هل اسید سیتریک (1 گرم) یا یک قاشق چایخوری آب لیمو یک چهارم فنجان عسل دستورالعمل ها: در یک کاسه، 1 و نیم پیمانه آب، 1 قاشق غذاخوری مایه خمیر و 1 قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید. اجازه دهید مایه به مدت 5 دقیقه فعال شود. 2 پیمانه آرد همه منظوره، 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت، 2 قاشق غذاخوری پودر شیر، کمی نمک و 1 قاشق غذاخوری وانیل را به کاسه همزن اضافه کنید. خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز