آموزش کیک-پیتزا دو عدد تخم مرغ ۸۰گرم روغن ۲۰۰گرم شیر ۳۰۰ گرم آرد یک قاشق خمیر مایه یک قاشق چ شکر یک قاشق چ نمک ادویه جات پاپریکا،پودر سیر،آویشن،پولبیبر،پودر پیاز . وقتی همه موادو مخلوط کردید روی خمیر رو بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید . پیاز فلفل دلمه و قارچ تفت بدید بعد هوای اضافی خمیرو گرفته نصف کرده نصفشو داخل تابه چرب شده ریخته و روش ژامبون و مواد قارچی رو بریزید و پنیر هم حتما بریزید من یادم رفت بعد مابقی خمیرو روش بریزید بزارید روی حرارت ملایم با شعله پخش کن و در بسته وقتی یه طرفش پخت و