سالاد لبو یکی از خوشمزهترین سالادهایی است که هم خیلی راحت آماده میشه و هم خیلی خوشمزست و برای شب یلدا عالیه. مواد لازم: - لبو (چغندر پخته) 2 عدد - ذرت پخته شده ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری - پیازچه چند شاخه - جعفری خرد شده 2-3 قاشق غذاخوری - گردو خرد شده 2 قاشق غذاخوری - ماست ۴ قاشق غذاخوری - سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری - نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری - آویشن نصف قاشق چایخوری - نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: لبوها را خوب بشویید و در آب به مدت حدود یک تا دو ساعت بجوشانید تا نرم شوند. سپس آنها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی یا ورقهای خرد کنید، میتونید رنده هم بکنید. اگر از ذرت خام استفاده میکنید، آن را در آب جوش بپزید تا نرم شود (یا از ذرت کنسروی استفاده کنید). پیازچه و جعفری را خرد کنید. گردو را نیز ریز خرد کنید. در یک کاسه، لبو پخته و خرد شده، ذرت پخته شده، پیازچه، جعفری، گردو، ماست، سس، نمک، فلفل سیاه، آویشن و نعنا خشک را با هم ترکیب کنید. سپس سس آماده شده را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد کاملاً با سس پوشیده شوند. سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و برای چند دقیقه در یخچال بگذ