طرز تهیه ادویه کاچی/ ادویه زایمان/ادویه قویماق در شهرهای ترک زبان بخصوص خوی ،تبریز و ارومیه به کاچی، قیماق یا قویماق می‌گویند. کاچی را معمولا برای صبحانه یا به عنوان دسر در وعده‌های دیگر می‌توان میل کرد. از طرف دیگر این دسر یکی از دسرهای محبوب ماه رمضان است چون بسیار مغذی است. کاچی را با آرد برنج یا گندم تهیه می‌کنند. بعضی جاها آن را با شکر و در بعضی جاها با کمی نمک و زردچوبه می‌خورند. اما مواد تشکیل‌دهنده کاچی بدون توجه به نام‌های مختلف و تغییرات جزئی در مواد تشکیل‌دهنده آن در مناطق مختلف ایران مشابه است. ادویه کاچی طرز-تهیه-کاچی ادویه-کاچی طرز تهیه کاچی سنتی کاچی طرز تهیه کاچی زعفرانی طرز تهیه کاچی خوشمزه کاچی برای زن زائو طرز تهیه کاچی ساده کاچی مقوی ادویه کاچی ایرانی کاچی خوشمزه کاچی افغانی ادویه کاچی زائو ادویه کاری ادویه مخصوص کاچی ادویه مخصوص کاچی ساده آموزش کاچی کاچی زایمان طرزتهیه کاچی طرز تهیه ادویه کاچی ادویه زایمان پخت کاچی کاچی سنتی طرز تهیه کاچی برای زائو کاچی کرمانی ادویه پلو ادویه مرغ طرز تهیه ادویه کاری

ادویه کاچی آشپزی بانوان آشپزی کاچی ادویه جات

7 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:07