نان-زنجبیل-تبریزی ایده-افطار ایده-رمضان مواد لازم: آرد دو لیوان فرانسه پودر خمیر مایه یک ق مرباخوری پودر بهبود دهنده نصف قاشق چایخوری (قابل حذف ) شکر یک قاشق مرباخوری نمک یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری (میتونید کم یا زیاد کنید ) ماست دو قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد روغن مایع یک قاشق غذاخوری کره ۲۵ گرم آب حدود دو سوم لیوان (ممکنه همه آب مصرف نشود) برای رومال: یک عدد زرده تخم مرغ دو  قاشق غذاخوری شیر کنجد و سیاه دانه برای تزئین طرز تهیه : همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید.سپس ماست،تخم مرغ،روغن و کره به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و بهم بزنید .سپس آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود.ممکن است همه آب مصرف نشود. تا جایی آب بریزید که خمیر لطیفی بدست بیاد. خمیر رابه مدت ۱۰ دقیقه ورز بدید.سپس روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت استراحت بدید(استراحت اول). بعد از ۱ ساعت خمیر را به ۶ قسمت تقسیم کنید.سینی فر را با مقداری آرد و روغن چرب کنید.خمیر را داخل سینی پهن کنید .با ماسوره ،به صورت عمیق،روش شکل بدید.سپس به مدت ۱ ساعت، روی خمیر را بپوشانید(استراحت دوم).بعداز ۱ س

نان طرز تهیه نان پخت نان نان زنجیبلی ماه رمضان

6 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:16