ماچا هم به خاطر طعم دلپذیرش و هم به خاطر خواص بینظیرش همیشه مورد توجه بوده است. مصرف روزانه یک فنجان ماچا انرژی کل روز را تامین و سرعت سوخت و ساز بدن را بهبود میبخشد. در این ویدیو قصد دارم در مورد این چای اصیل آسیایی صحبت کنم. پس با من همراه باشید. شاید شما هم بارها در فیلمهای ژاپنی یا کرهای و چینی دیده باشید که نوعی نوشیدنی سبز رنگ را سرو میکنند، این همان چای ماچا است. ماچا یک نوع چای سبز پودری پرطرفدار در آسیاست. در واقع نوشیدن روزانه چای ماچا به خصوص در میان زنان کشورهای آسیای شرقی بسیار رایج بوده و بسیاری عقیده دارند راز زیبایی و جوانی همیشگی این زنان نوشیدن چای ماچا است. علت منحصر به فرد بودن پودر ماچا نحوه کشت ویژهی آن است. درختچههای چای سبز ماچا در طول زمستان به خواب زمستانی رفته و با نگهداری مواد معدنی در خود و با رسیدن فصل بهار و بیدار شدن از خواب زمستانی، از طریق عمل فتوسنتز، بهترین نوع چای بهارهی ماچا را پدید میآورند. چای ماچا بالاترین غلظت آنتی اکسیدانی در بین تمام سوپرفودهای اصلی را دارد. بر اساس آزمایش ORAC که محتوای آنتی اکسیدانی غذاها را اندازه گیری می کند، چا