خمس-گیلانی مربا-انجیر-گیلانی صبحانه-گیلانی مواد لازم: انجیر سیاه ۱۰ عدد شکر ۴ ق غ(میتونید بیشتر هم بریزید) پودر هل ۱ ق چ گلاب ۴ ق غ گردو ۴ عدد طرز تهیه: پوست انجیرها را بگیرید و با گوشتکوب بکوبید. بهش شکر،پودر هل و گلاب اضافه کنید و بهم بزنید. روی حرارت کم به مدت نیم ساعت بپزید. در آخر بهش ،گردوی خرد اضافه کنید و بهم بزنید. وقتی به دمای محیط رسید،داخل یخچال بزارید و با نان سرو کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید