خورش-هویج-تبریزی خورش-هویج-ترکی مواد لازم: گوشت خورشتی نیم کیلو هویج متوسط ۷ عدد پیاز ۲ عدد نمک،فلفل،زردچوبه،چوب دارچین،روغن به میزان لازم زعفران ۵ قاشق غذاخوری آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری آلو خورشتی ۱۵ عدد آبجوش ۴ لیوان طرز تهیه: داخل تابه ای روغن بریزید.پیازها رو ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشن.گوشت رو اضافه کنید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش فلفل،زردچوبه و چوب دارچین بریزید، کمی تفت بدید.رب گوجه بریزید و تفت بدید تا رنگ باز کنه. چهار لیوان آبجوش بریزید.در تابه رو بزارید و دو ساعت زمان بدید تا گوشت بپزه. هویج ها رو به صورت خلالی باریک برش بزنید. هویج ها رو رنده نکنید.داخل تابه ای روغن بریزید و هویج ها رو سرخ کنید تا داخل خورش له نشن.کاملا سرخ کنید و بهش آبلیمو و دو قاشق زعفران غلیظ بزنید و تفت بدید.سپس بعد دو ساعت پخت خورش،هویج های سرخ شده رو اضافه کنید. آلو ها رو هم اضافه کنید.نمک و سه قاشق غذاخوری زعفران غلیظ بزنید .در تابه رو بزارید و نیم ساعت دیگه زمان بدید تا خورش جا بیفته و مزه دار بشه.به دلخواه میتونید موقع سرو خورش،روش خل