ممنون میشم دنبالمون همراهیمون کنید:) مواد تشکیل دهنده: 250 گرم آرد نان آب 135 گرم تخم مرغ 10 گرم شکر 25 گرم نمک 5 گرم مخمر 5 گرم 20 گرم کره بدون نمک دمای اتاق کره بدون نمک دمای اتاق 110 گرم 1. پس از تخمیر در دمای اتاق به مدت 30 دقیقه، می توانید با تخمیر کردن آن در یخچال به مدت حداقل 1 تا 12 ساعت در دمای پایین، یک کروسان خوش طعم تر درست کنید. 2. در تابستان که دمای هوا بالای 30 درجه است درست کردن کروسان سخت است. 3. حتماً از کره نرم استفاده کنید (آن را در مایکروفر ذوب نکنید، چند ساعت قبل از کار از یخچال خارج کنید) 4. هنگام برش، کروسان را به اندازه ای که می خواهید بخورید برش دهید. (با این حال ، ضخامت 4 ~ 6 میلی متر توصیه می شود) 5. اگر به جای شیر، آب تخم مرغ (1 تخم مرغ + 1 قاشق آب) بمالید، رنگ براق براق ظاهر می شود. نوش جان!