دلمه-برگ-مو-با-چاشنی-رب-انار-با-دو-روش-پیچیدن-سیگاری-و-بقچه-ای مواد لازم: برگ مو ۳۰ عدد یا ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم برنج نیم پز ۱ لیوان سبزی دلمه ( جعفری، نعنا،شوید،پیازچه، مرزه،ترخون) نصف لیوان پیاز ۱ عدد روغن مقداری برای سرخ کردن لپه نیم پز ۱ لیوان زرشک مقداری برای تزئین نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم رب انار ۲ قاشق غذاخوری شیره انگور ۲ قاشق غذاخوری مواد لازم برای تهیه چاشنی دلمه برگ مو: آب ۱ لیوان رب انار ۴ قاشق غذا خوری شیره انگور ۴ قاشق غذاخوری روغن ۴ قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا برنج را برای چند ساعت خیس کنید و کنار بگذارید. لپه را نیز برای ۱ ساعت بگذارید تا خیس بخورد. سپس سبزی دلمه را تهیه و خرد کنید. برنج را به همراه کمی آب نیم پز کنید و آبکش کنید. لپه را نیز جداگانه بگذارید تا پخته و کمی نرم شود. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. . سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت خوب سرخ شود.نمک، زردچوبه و فلفل بریزیدو تفت دهید تا سبک شود.سپس سبزی دلمه را اضافه کنید و به همراه مواد تفت دهید. برنج نیم پز و لپه نیم پز را اضافه کنید و ۱ دقیق