تولید چای سیاه به روش سنتی black tea مراحل انجام : پس از برداشت چای تازه به مدت ۲۴ ساعت به برگ های چای رو پهن میکنیم تا پلاسیده شود . سپس آن را به خوبی مالش میدهیم تا برگ های چای به خوبی لول شود و تغییر رنگ دهد . سپس روی آن را پوشانده و به مدت دو ساعت در یک فضای بسته قرار میدهیم تا تخمیر شود . بعد داخل یک سینی کاغذ روزنامه یا کاهی گذاشته و چای را روی آن پهن میکنیم ، زیاد انباشته نباید کرد . و به مدت ۲۴ ساعت روی بخاری با شعله بسیار کم قرار میدهیم تا خشک شود . خوشمزه ترین چایی که می توانید نوش جان کنید . Steps : After picking the fresh tea, we spread it on the tea leaves for 24 hours to make it smooth. Then we rub it well so that the tea leaves are well leveled and change color. Then we cover it and put it in a closed space for two hours to ferment. Then put newspaper or straw in a tray and spread the tea on it, it should not be piled up too much. And for 24 hours we put it on a heater with a very low flame to dry. The most delicious tea you can drink. چای چایی غذای-ایرانی غذای-سالم

تولید چای روش فراوری چای چای لاهیجان چای سبز چای

6 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:24