تکنولوژی آمریکایی برای تبدیل هندوانه به کباب در بسیاری از فرهنگ‌ها، کباب کردن میوه‌های شیرین خیلی رایجه و از طعم کاراملی‌شده اون‌ها بعد از گریل شدن لذت می‌برن. مثل برزیلی‌ها که کنار استیک‌هاشون همیشه آناناس کبابی سرو می‌کنن. جالبه بدونید که آناناس به خاطر آنزیم‌های خاص خودش حتی به هضم بهتر گوشت هم کمک می‌کنه. ما ایرانی‌ها هم همیشه با گوجه، فلفل و بادمجون کبابی سفره‌هامون رو رنگین می‌کنیم. اما این بار می‌خوام یک چالش جدید رو امتحان کنم! استیک گیاهی با هندوانه به سبک آمریکایی. شاید عجیب به نظر برسه، ولی اگر از نتیجه راضی بودید، شما هم می‌تونید امتحانش کنید و نظرتون رو با من به اشتراک بذارید. فراموش نکنید که کانال رو سابسکرایب کنید! کلی آموزش‌های جذاب از غذاهای ایرانی و بین‌المللی منتظرتونه. پس همراه من باشید تا طعم‌های جدید رو با هم کشف کنیم! . . . . . . معراج هندوانه استیک

کباب آشپزی کباب هندوانه تزیین هندوانه

1 هفته پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 08:57