کیک-آجیلی مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری روغن مایع نصف لیوان ماست ۱ لیوان آرد سفید قنادی ۲ لیوان بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری آجیل نصف لیوان برای رومال بعد پخت: عسل ۲ قاشق غذاخوری آب ولرم ۲ قاشق غذاخوری زعفران ۲ قاشق غذاخوری( در صورت تمایل ) طرز تهیه: تخم مرغ،شکر،وانیل را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. روغن مایع ،ماست را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. آرد و بکینگ پودر را الک کنید و در طی چند مرحله،به مواد اضافه کنید. بالیسک به آرامی بهم بزنید تا پف کیک نخوابه . قطر قالب میان تهی ۲۴ و ارتفاع قالب ۶ سانته. قالب را با ۱ قاشق غذاخوری آرد سفید و ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کنید و دیواره ها و کف قالب را چرب کنید تا بعد پخت،کیک به قالب نچسبد. مایه کیک را داخل قالب ریخته و آجیل را روی مایه کیک بریزید.میتونید از هر نوع مغزی(پسته،بادام،گردو،فندق،کنجد،خلال بادام،خلال پسته)استفاده کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه بپزید.بر حسب فرتون دما و زمان را تنظیم کنید. بعد از پخت،عسل،آب ولرم و به دلخواه زعفران را باهم مخلوط