مواد لازم: سیب زمینی (600 گرم) کره دو قاشق غذاخوری (30 گرم) پیاز یک عدد متوسط (150 گرم) هویج یک عدد کوچک (60 گرم) نخود شیرین، یک چهارم فنجان (60 گرم) ذرت شیرین، یک چهارم فنجان (60 گرم) سیر یک حبه (5 گرم) پیاز سبز خرد شده یک چهارم پیمانه (50 گرم) جعفری خرد شده یک چهارم پیمانه (8 گرم) گشنیز خرد شده یک چهارم پیمانه (8 گرم) پنیر موزارلا (120 گرم) زیره (یک قاشق چایخوری) پاپریکا (یک قاشق چایخوری) فلکس فلفل قرمز (یک قاشق چایخوری) فلفل سیاه (نصف قاشق چایخوری) نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن آرد همه منظوره نصف پیمانه (100 گرم) نشاسته ذرت نصف فنجان (100 گرم) آب، یک فنجان آرد سوخاری (یک فنجان) روغن نباتی، برای سرخ کردن دستورالعمل ها: سیب زمینی ها را پوست بگیرید. سیب زمینی ها را در آب بدون نمک بجوشانید تا پخته شوند. آبکش کنید و کنار بگذارید. در تابه ای کره را روی حرارت متوسط آب کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و آن را کارامل کنید تا قهوه ای طلایی شود. هویج خرد شده و نخود شیرین را به تابه اضافه کنید. حرارت را روی متوسط قرار دهید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند بپزید. ذرت شیری