کپشن را مطالعه کنید خورش کرفس مواد لازم: برنج ۴پیمانه گوشت ۵۰۰ گرم کرفس یک دسته پیاز ۲عدد سبزی شامل(نعنا، جعفری و برگ تازه کرفس) ۱۵۰ گرم غوره وآبغوره کمی نمک وفلفل سیاه، زردچوبه، ادویه خورشتی،عصاره، سماق و پودر گشنیزاز هر کدام یک قاشق مربا خوری زعفران دمکرده۱ق رب گوجه ۱ق م طرز تهیه: پیاز خردشده ویا رنده شده را با کمی روغن تفت داده و گوشت و زردچوبه راتفت داده تا رنگ گوشت تغییر کند، دو عدد برگ بو به آن اضافه کنید و سپس ۶ لیوان فرانسوی آب (۱/۵لیتر)به گوشت اضافه کرده و ۳۰ تا۴۵ دقیقه زمان میدهیم تا پخته شود. سبزی ها راشسته و خرد می کنیم و تفت می دهیم، نمک و فلفل و ادویه و کمی زعفران دم شده را اضافه کرده و ۱ قاشق مرباخوری رب گوجه که خیلی در رنگ و طعم خورش تاثیر دارد اضافه می کنیم. تمام مواد را تفت داده و با ۱ لیوان آب می پزیم. ساقه های کرفس را شسته و الیاف آنها را به کمک چاقو جدا کرده و آنها را به اندازه دلخواه برش می زنیم و در تابه تفت می دهیم و به سبزی اضافه می کنیم وقتی جا افتاد،۷ تا ۸ دانه غوره و نصف لیوان آبغوره به مواد اضافه می کنیم، و ترشی خورش را بدلخواه کم یا زیاد می

خورش کرفس آموزش خورش کرفس خورشت آشپزی سالم

6 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 08:32