آبگوشت کشک از قدیمی ترین غذاهای ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با رسپی های متنوعی درست میشود.طعم کشک و بادمجان آن را فوق‌العاده خوشمزه و متفاوت کرده، امیدوارم از آموزش آبگوشت کشک لذت ببرید. مواد لازم پیاز نگینی شده دو عدد سیر خرد شده سه حبه گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم نخود خیس خورده یک پیمانه لوبیا سفید خیس خورده یک پیمانه کشک ۳۰۰ گرم بادمجان سرخ شده ۴ تا ۵ عدد نعناع داغ به میزان لازم زردچوبه ، فلفل سیاه و نمک و روغن به میزان لازم

آبگوشت کشک آبگوشت آبگوشت اصیل ایرانی کشک کشک بادمجان

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:46