چای-ماسالا-هندی-با-طعم-کارامل مواد لازم: پودر زنجبیل نصف ق چ پودر هل نصف ق چ چوب دارچین ۱ تکه پودر فلفل سیاه نوک ق چ چای سیاه ۲ ق چ آب جوش ۲ فنجان شیر داغ ۲ فنجان شکر قهوه ای یا شکر سفید ۲ ق غ طرز تهیه : داخل قابلمه ،شکر بریزید.روی حرارت کم بزارید تا شکر کاملا ذوب بشه.قابلمه را تکان ندید. وقتی شکر کاراملی شد،بهش آب جوش اضافه کنید.سپس زنجبیل،دارچین،هل،چای و فلفل بریزید.اجازه بدید تا به مدت ۵ دقیقه بجوشند. بعد از ۵ دقیقه ،شیر داغ بریزید.اگر شیر سرد باشه،ممکنه شیر ببره.سپس ۲ دقیقه دیگر بجوشند. به همین راحتی چای ماسالا کاراملی آماده ست. نوش جان