ترشی-بامیه مواد لازم:به ازای هر شیشه بامیه به میزان لازم(تا شیشه پر شود ) سیر ۲ حبه مرزه یا ترخون چند شاخه نمک ۲ ق مرباخوری فلفل به میزان لازم سرکه ۱ فنجان آب جوشیده سرد ۱ فنجان طرز تهیه: بامیه ها را بشورید و خشک کنید.سر بامیه ها را از ته نزنید ،چون باعث لیز شدن ترشی می‌شود.بهتره از بامیه های ریز استفاده کنید. داخل شیشه را از بامیه پر کنید،مرزه،سیر،فلفل،نمک بریزید.سپس سرکه و آب اضافه کنید. در شیشه را ببندید و ترشی را یک روز در دمای محیط بزارید. بعدش داخل یخچال نگهداری کنید. این ترشی بعد از ۱ هفته،آماده مصرفه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین ‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید لینک کانال آشپزی با نرگس بدون فیلترشکن و پروکسی در سایت فیلو