جوجه-کباب-پنبه-ای-و-آبدار-با-سس-مخصوص-در-فر مواد لازم: سینه مرغ ۳ تکه کامل (به وزن ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم) البته فرقی نمیکنه ران یا سینه مرغ باشه پیاز ۱ عدد زعفران ۶ ق غ آبلیمو ۶ ق غ روغن زیتون یا روغن مایع ۶ ق غ نمک،فلفل،پودر سیر به میزان لازم برای سس مخصوص: سس مایونز ۲ ق غ سس چیلی ۱ ق غ(میتونید از ترکیب سس گوجه و فلفل هم استفاده کنید ) رب انار ۱ ق غ طرز تهیه: سینه مرغ را به تکه های ۳ سانتی برش بزنید. بهش زعفران اضافه کنید و ماساژ بدید تا جوجه ها رنگ بگیرند.سپس پیاز را نواری نازک برش بزنیدو اضافه کنید.نمک،فلفل و پودر سیر بریزید و دوباره ماساژ بدید تا جوجه ها طعم دار شوند.آبلیمو و روغن زیتون بریزید و دوباره ماساژ بدید. به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا کاملا مزه دار بشه. برای سس مخصوص: سس مایونز،سس چیلی و رب انار را باهم ترکیب کنید تا یکدست شوند. داخل سینی فر،کاغذروغنی بزارید .بعد از ۲ ساعت،جوجه های مزه دار شده را بچینید.روش سس بمالید. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. با این روش،جوجه ها داخل فر،خشک نمیشه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستا

کباب غذا خوردنی طرز تهیه کباب ایران

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:33