این خمیر فوق العاده اس، همه کاری میشه باهاش کرد، میشه پیتزا، پیراشکی، نان تست، نان معمولی و... باهاش پخت️ پیراشکی-پیتزایی آرد سه صفر حدودا ۳ لیوان آب ولرم حدودا ۱ لیوان خمیر مایه ۱ ق غ شکر ۱ ق م نمک ۱ ق م روغن ۲ ق غ همه مواد خشک (ارد، خمیرمایه، شکر، نمک ) مخلوط کنید، بعد کم کم آب اضافه کنید تا به خورد ارد بره، حواستون باشه تا خمیر جمع شد دیگه اب نریزید، اب زیاد باعث شل شدن خمیر میشه، اگه خمیر یکم چسبنده اس، سطح کارتونو ارد بپاشین و بیست دقیقه ورز بدین یا ده دقیقه با دستگاهورز بدین. کاسه را چرب کنید و خمیر بزارید داخلش، روش سلفون بکشید، دو ساعت یجای تقریبا گرم با دمای ۲۵ درجه بزارید تا ور بیاد و حجمش دو برابر بشه. پف خمیر بگیرید، سطح خمیر ارد پاشی کنید، خمیر پهن کنید با ضخامت سه چهار میلی با کاتر دایره برش بزنید. من برای مواد میانی، پیاز سرخ کردم، قارچ و فلفل دلمه، هویج، کالباس خرد شده ، سیب زمینی مکعبی کوچیک تفت دادم با ادویه های دلخواه و یه قاشق کوچیک رب، خیلی چرب و ربی نباشه. از مواد یه قاشق غذاخوری بزارید وسط خمیر و پنیر پیتزا بزارید روش و لبه های خمیر روی هم برگردونید ی

پیتزا پیراشکی خیلی عالی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:53