برنج نیمدانه ۳پ پلوپز شکر ۶ پ پلوپز آب ۲۰ پ پلوپز خلال بادام ۱۰۰ گ کره۶۰ گ گلاب ۱/۴ پ هل ۱ق چ زعفران زیاد برنج رو ۱۲ ساعت قبل بشورید و با ۲۰ پ آب خيس کنید. با همون آب روی شعله ملایم بذارید ولی هم نزنید تا آبش نصف بشه. مقدار کمی از زعفران رو بریزید. چون برنج مرتب شکفته میشه و باز زعفران نياز میشه و زعفران بیشتری مصرف میشه. پس اجازه بدید برنج کاملآ باز بشه بعد زعفران بزنید که خوشرنگ تر بشه. همچنين عطر زعفران در اثر جوشیدن زیاد کم میشه. پس ابتدا کمی زعفران و بقیه رو اواخر پخت بریزید. از این به بعد مرتب هم بزنید. بعد شکر رو اضافه کنید. این موقع کمی شل میشه. خلال بادام خيس خورده رو بریزید. این مرحله حدود ۲۰ دقیقه طول می کشه. البته بستگی داره شما چه غلظتی دوست داشته باشید. هل و کره و گلاب رو اضافه کرده و ۱۰ دقیقه دم کنید. شعله خیلی کم باشه مثل دم کردن برنج. اگر شله زرد رو سفت بردارید و توی قالب بریزید قالبی بیرون میاد. من چون برای خودمون درست کردم شکر کمتر ریختم. ولی برای مجلسی باید شکر دو برابر برنج باشه. در استفاده از زعفران هم باید دست و دلباز باشید. به جای کره از روغن مایع یا جامد ي