شامی-هویج-با-سس-مخصوص ایده-رمضان مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم هویج متوسط ۲ عدد پیاز متوسط ۱ عدد (رنده کنید و آبشو بگیرید) نمک،فلفل،زردچوبه،روغن به میزان لازم آرد نخودچی ۴ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد برای سس: رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری سرکه ۳ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: پیاز را رنده کنید و آبشو بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. نمک،فلفل،زردچوبه را اضافه کنید. آرد نخودچی بریزید.سپس هویج ها را با رنده ریز،رنده کنید و به مواد اضافه کنید. مواد را کمی ورز بدید. تخم مرغ را اضافه کنید و همه مواد را کاملا ورز بدید .داخل تابه روغن بریزید و شامی ها را با حرارت ملایم سرخ کنید. سپس داخل همان تابه،رب بریزید و تفت بدید تا سرخ بشه.سرکه و شکر بریزید تا مزه ش تنظیم بشه.یک لیوان آب بریزید. وقتی سس بجوش آمد،شامی ها را داخلش بزارید. در تابه را نزارید و با حرارت متوسط به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا سس به خورد شامی برود. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپز