برای درست کردن اسپاگتی مخصوص با یه طعم متفاوت و خوشمزه، اول پیاز رو تفت بدین تا سبک بشه و رنگش بلوری بشه ، بعد یه دونه فلفل دلمه ای کوچک یا یه دونه فلفل سبز رو بهش اضافه کنین ، یک حبه سیر خرد شده ، یک قاشق رب گوجه فرنگی و همه شون رو تفت بدین تا عطر و رنگ و طعم رب آزاد بشه ، بعد 4 عدد گوجه فرنگی رو پوره کنید و به مواد اضافه ش کنین و بذارین با حرارت متوسط آب گوجه ها کشیده بشه. در اینجای آشپزی و پختن اسپاگتی مخصوصمون 2 قاشق غذاخوری خامه و نصف استکان شیر اضافه کنین و همشون بزنین تا سس یکدست بشه. در آخر نمک ، فلفل سیاه و یه مشت برگ ریحان بریزین توش و حدود 100 گرم هم پنیر پارمسان. بعد از آب شدن پنیر سس اسپاگتی خوشمزه مون آماده ست. فقط کافیه اسپاگتی رو حدود ده دقیقه توی آب جوش و نمک و روغن بجوشونید تا نرم بشه و بعد به سس اضافه ش کنید، در مرحله ی آخر درست کردن اسپاگتی هم همه ی مواد رو با حرارت کم مخلوط کنین تا به خورد هم برن. حتما امتحانش کنین عطر و طعم این اسپاگتی عالیه.