مواد اولیه: گوشت چرخ کرده: 150 گرم سس گوجه فرنگی: 1.5 قاشق غذاخوری روغن : 1.5 قاشق غذاخوری جوش شیرین : 2/1 قاشق چای خوری شیر: 2/1 لیوان تخم مرغ : 2 عدد پیاز:1 عدد متوسط قارچ: 100 گرم فلفل دلمه ای: 1 عدد کوچک آرد: 60 گرم نمک، فلفل و آویشن : به مقدار دلخواه پنیر پیتزا:به میزان دلخواه طرز تهیه: فلفل دلمه ای و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در مقداری روغن داغ شده تفت دهید.بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز و فلفل درحال تفت دادن اضافه کنید و بگذارید تا آب گوشت کشیده شود، قارچ ها را به صورت ورقه ای اسلایس کنید و به همراه کمی آب لیمو، سس گوجه فرنگی ، نمک، فلفل و آویشن تفت دهید. بگذارید تا مایه گوشت کمی خنک شود. در این فاصله خمیر پنکیک را آماده کنید. به این شکل که آرد ، تخم مرغ ، شیر و یک قاشق چای خوری جوش شیرین و مقدار کمی نمک را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. خمیر به دست آمده را از صافی رد کنید تا مایع یک دستی به وجود بیاید. سپس کف ماهی تابه ای متوسط را با یک قاشق مرباخوری روغن چرب کنید و از مواد، یک ملاقه داخل ماهی تابه بریزید تا به صورت لایه نازکی سطح ماهی تابه پوشیده شود. Instagram: We