مواد لازم: آرد سفید قنادی ۱ لیوان بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری شکر ۲/۳ لیوان روغن ۱/۳ لیوان شیر ۱/۳ لیوان تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر ۶ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری +آب ۱/۴ استکان پوره توت فرنگی نصف لیوان توت فرنگی خرد شده ۱۰ عدد پودر ژله قرمز رنگ ۱ بسته آبجوش ۱و نیم لیوان طرز تهیه: آرد،پودر کاکائو و بکینگ پودر را ۳ بار الک کنید. تخم مرغ ،وانیل،شکر را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. روغن و شیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. در آخر مخلوط آرد را در طی چند مرحله اضافه کنید و با لیسک بهم بزنید تا مواد یکدست بشه. زیاد بهم نزنید. داخل قالب کمربندی ،با قطر ۲۰ سانت ،کاغذروغنی بزارید.مایه کیک را داخلش بریزید .در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه بپزید. اگر قالب کمربندی ندارید،کیک را بپزید و از قالب بیرون بیارید.ظرف را بشورید و توش سلفون یا مشما بندازید و بعد کیک را توش بزارید که بعدا به راحتی از قالب بیرون بیاد. وقتی کیک پخت بزارید از دما بیفته .اطرافش