پودینگ هندوانه یک دسر خنک و شیرین است که با طعم طبیعی و تازه هندوانه، تابستان را به خانه شما می‌آورد. این دسر با بافت نرم و کرمی خود، انتخابی عالی برای روزهای گرم تابستان و مهمانی‌های خانوادگی است. تهیه این پودینگ ساده و سریع است و می‌توانید با اضافه کردن تزییناتی مانند برگ‌های نعنا یا میوه‌های تازه، زیبایی و طعم آن را دوچندان کنید. اگر از این ویدیو لذت بردید، لطفاً کانال ما را سابسکرایب کنید و برای حمایت از ما، ویدیو را لایک کنید. با این کار می‌توانید از جدیدترین ویدیوهای ما باخبر شوید و به ادامه تولید محتوای باکیفیت کمک کنید. ممنون از همراهی شما! مواد لازم: هندوانه نشاسته ۴ قاشق غذاخوری شکر یا پودر قند ۱/۴ پیمانه وانیل ۲ قاشق چایخوری آب لیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری خامه قنادی و خلال پسته برای تزیین زمانبندی ویدیو: مقدمه - ۰:۰۰ پوره کردن هندوانه - ۰:۲۸ رد کردن پوره هندوانه از صافی - ۰:۴۴ مخلوط کردن نشاسته ذرت با آب هندوانه - ۱:۰۳ جوشاندن آب هندوانه - ۱:۲۸ اضافه کردن چاشنی - ۱:۴۹ ریختن و تزیین پودینگ هندوانه داخل ظرف سرو - ۲:۲۵ پودینگ-هندوانه دسر-هندوانه آشپزی-آسان آموزش-آشپزی بانو