اولین روز از چالش سی روزه‌ی گیلانه و غذاهاش رفقا از امروز قراره 30 تا غذای خوشمزه‌ی استان قشنگم گیلان رو که شاید کمتر اسمشون رو شنیده باشین با هم درست کنیم پس با من همراه باشین تا جذابیت های گیلان رو بیشتر بهتون نشون بدم مقدار مواد لازم دیل دوکونی برای سه الی چهار نفر: بادمجان: ۵ عدد گوجه: ۳ عدد گردو: ۱۰۰ گرم رب انار: یک قاشق غذاخوری رب آلوچه: یکرقاشق غذاخوری چوچاق: نصف قاشق غذاخوری خالواش: نصف قاشق غذاخوری سیر: ۳ حبه آب انار ترش: نصف فنجان نمک، فلفل سیاه و گلپر به مقدار دلخواه اگع دسترسی به سبزیجات محلی نداشتین، میتونین نعنا و جعفری و سبزیجات معطر دلخواهتون رو جایگزین کنین️ حالا میدونین “دیل دوکونی” یعنی چی؟

بادمجان شکم پر شکم پر غذای محلی غذای شمالی گیلان

3 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 10:22