برای درست کردن این مربای دلچسب، ابتدا انجیرها رو میشوریم و میذاریم خشک بشن. انجیرها نه خیلی رسیده باشن و نه کال آب وشکر را درقابلمه ریخته روی شعله گازقرارمیدیم تا جوش بیاد. ۱۰دقیقه محلول آب وشکر باید بجوشه. با خلال دندون درانجیرها سوراخ ایجاد میکنیم تاشربت زودتر به خورد انجیربره وتا آخربه همین حالت بمونه وچروک نشه. انجیرها را به همراه هل وزعفرون به محلول آب وشکر افزوده واجازه میدیم تا باهم بجوشن. کفهای ایجادشده را میگیریم. درقابلمه را نمیذاریم. وقتی مربا قوام اومد کف زیادی ایجاد میکنه وبالا میاد. دراین هنگام گلاب وآبلیمو را افزوده وبعداز چنددقیقه جوشیدن گازرا خاموش میکنیم. بعداز سردشدن مربا،درشیشه تمیزریخته ودریخچال نگهداری میکنیم. نوش جان طرزتهیه-مربای-انجیر-خانگی طرزتهیه-مربای-انجیرتازه مربا-انجیر طرزتهیه-مربا-انجیر مربای-انجیر-سیاه مربا مربای-انجیر

انجیر مربا طرز تهیه مربا بانوان ترشی و مربا

3 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 04:33