مواد اولیه: سینه مرغ خرد شده :700 گرم نشاسته ذرت:1 پیمانه نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم روغن گیاهی:6 قاشق چایخوری پیاز نگینی خرد شده:1 عدد کوچک فلفل دلمه ای نگینی :2 عدد سیر له شده:6 حبه سرکه:2 قاشق غذاخوری سس سویا:2 قاشق غذاخوری ریحان:1پیمانه برنج سفید پخته شده:برای سرو غذا کنجد:دلخواه(برای تزیین) طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و استخوان های آن را خارج کنید. سپس به قطعات 2 تا 3 سانتی متری خرد کرده و بعد از شستن خوب خشک کنید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید تا داغ شود.نشاسته ، نمک و فلفل را در کاسه ای بریزید و مرغ ها را در آن بغلطانید. سپس مرغ ها را داخل تابه خوب سرخ کنید.در این میان پیاز را خرد کرده و در تابه دیگری با روغن تفت دهید تا سرخ شود.سپس 6 حبه سیر را له کرده و اضافه کنید ، در ادامه فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و بیافزایید. در مرحله بعد سرکه و سس سویا را اضافه کرده و مرغ های سرخ شده را هم بریزید و کمی تفت دهید.یک پیمانه آب افزوده و اجازه دهید مواد برای 1 ساعت پخته و جا بیافتد. در چند دقیقه آخر طبخ برگ های ریحان را افزوده و شعله را خاموش کنید.در ا