اگر خیلی ساده بگم، کله پاچه یکی از تخصصی ترین و پر رمز و راز ترین صبحانه ها و یجورایی غذاهای ایرانی هست. این غذا باستانی هست چون توی فرهنگ ها و کشور های مختلف که مصرف گوشت گوسفند زیادی دارند هنوز هم کله پاچه سر سفره هاشون هست. مثل کله پاچه به سبک افغانستان که شباهت های زیادی به مدلی که ما می پزیم داره. یا سوپ کله پاچه که بیشتر بین ترک های ترکیه رواج داره. ولی قصدم از این ویدئو معرفی سبک های مختلف کلپچ نیست بلکه میخوام تمیز ترین و تکنیکی ترین راه پاک کردن کله پاچه رو وه به بهترین نتیجه چه از نظر رنگ چه تمیزی میرسه رو بهتون معرفی کنم. گرفتن غده های مضر کله پاچه تا گوشزد کردن نکاتی در رابطه به تمیزی که در بسیاری از کله پزی ها رعایت نمیشه و فقط با آگاه شدن شما عزیزان هست که در درجه اول کله پزها رعایت بهداشت رو انجام میدن و در مرحله دوم کله پزی ها هم سراغ خرید مواد اولیه ای که در شرایط غیر بهداشتی بزرگ شدن نمیرن. خیلی ممنون میشم که ویدئو رو لایک کنید و حتما برای دوستانتان هم ارسال کنید که با هم با ایجاد آگاهی جلوی تقلب رو بگیریم سابسکرایب هم یادتون نره که زود زود با هم ۱۰۰ هزار نفر رو رد

کله پاچه کلپچ طرز تهیه کله پاچه دستور تهیه کله پاچه

6 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 30:09