میدونستین اسم غذای کال جوش یا کله جوش از طرز تهیه‌ی این غذای سنتی و اصیل ایرانی اومده و به خاطر به جوش نرسیدن این غذا حین پخت بهش کال جوش میگن؟ کال جوش یعنی جوشش کاله و به جوش نرسیده! آموزش کال جوش با دیدن دوباره ی سریال قصه های مجید و بی بی به ذهنم رسید و امیدوارم شما هم این غذا رو همراه من، بهنام رستمی، درست کنین و ازش لذت ببرید️ راستی شما هم با مامانتون این مشکلو داشتین که بگه: «بخور ناشکری نکن! همینم گیر مردم نمیاد بخورن!» کال جوش رو توی شهرای مختلف ایران به روش‌های متفاوتی درست میکنن ولی بنظرم روشی که امروز گفتم، برای این غذای اصیل ایرانی در عین سادگی بی‌نهایت خوشمزه ست والا اگه مامان هم اینجوری درستش میکرد من حاضر بودم مثل مجید، هفته ای سه روز کال جوش بخورم. مقدار مواد لازم: کشک محلی: ۲۰۰ گرم آب: ۲ لیوان پیاز: ۱ عدد مغز گردو: ۱۰۰ گرم نعنا خشک: ۲ قاشق غذاخوری روغن کرمانشاهی: ۱ قاشق غذاخوری سیر: ۱ حبه کوچک نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم. بادمجون سرخ شده برای کنارش هم کاملا اختیاریه ولی بنظر من اگه باشه خیلی بهتره. حالا کی‌ میدونه کال جوش غذای محلی و سنتی کدوم شهر ایرانه؟

کال جوش کله جوش کشک بادمجان غذای سنتی غذای ایرانی

9 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:00