بادمجان پر شده با سبزیجات-بادمجان شکم پر فارسی پیاز بزرگ ۱ عدد جعفری ۱ دسته گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد بادمجان ۴ عدد داخل بادمجان ها را خالی کنید قسمتهای داخلی بادمجان را خرد کنید پیاز را با مقداری روغن یا کره تفت دهید ۳-۴ حبه سیر (من از سیر فریز شده استفاده) قسمتهای داخلی بادمجان را اضافه زردچوبه،فلفل سیاه،زنجبیل،پودر پاپریکا و نمک بسته به ذائقه گوجه فرنگی را اضافه کنید جعفری را اضافه وقتی به اندازه تفت خورد از روی حرارت بردارید سس خورش رب گوجه فرنگی ۲-۳ قاشق غذاخوری آب ۱-۱½ لیوان ادویه(زردچوبه،فلفل سیاه،نمک و زنجبیل) روغن یا کره ۴ قاشق غذاخوری و کنار بگذارید داخل بادمجانها را با مواد تفت داده شده پر کنید لطفا ویدئو را با دوستانتان به اشتراک بگذارید مقداری از سس را در ظرف بریزید بادمجانها را بصورت فشرده در ظرف بچینید بقیه سس را روی بادمجانها بریزید در فر از قبل با ۲۰۰ درجه گرم شده برای مدت ۴۰-۴۵ دقیقه تشکر برای همراهی شما Eggplant stuffed with vegetables - Persian stuffed eggplant 1 large onion Parsley 1 bunch 1 large tomato 4 eggplants Empty the inside of the eggplants Chop the inner par