لایک و نظر یادتون نره مواد لازم: بادمجان= یک کیلو ۴ حبه سیر خام نعنا خشک = دو قاشق چایخوری شوید خشک = دو قاشق چایخوری ترخون خشک = دو قاشق چایخوری مرزه خشک = یک قاشق چایخوری نمک= یک قاشق چایخوری فلفل سیاه دلخواه گلپر آسیاب شده = یک قاشق چایخوری سرپر سیاهدانه = یک و نیم قاشق چایخوری آبغوره یا سرکه به میزان لازم آب جوشیده سرد شده نصف لیوان طرز تهیه؛ بادمجان ها را با پوست روی حرارت مستقیم کباب کنید تا کاملا مغزپخت شوند. پوست آنها را جدا کرده و به همراه سیر و سبزیجات و نمک و فلفل داخل غذاساز یا مخلوط کن یا میکسر پوره کنید سپس سیاهدانه و گلپر و آب و آبغوره یا سرکه را اضافه و مخلوط کنید (نکته مهم) میتوانید به جای سبزیجات خشک از سبزیجات معطر تازه ساطوری شده استفاده کنید. داخل شیشه تمیز و خشک ۲۴ ساعت در محیط و بعد داخل یخچال نگهداری کنید محشره ، نووووش جان ️ اکسپلور بلاگر ترفند ترند آشپزی کیک تولد دسر آموزش ویدیو غذا خانه آشپزخانه لوازم-آرایش کلیپ ترشی مربا کیک شیرینی پاییز شهریور تولد