گز-خانگی-با-طعم-بازاری گز-آردی-اصفهان مواد لازم: سفیده تخم مرغ ۱ عدد گلوکز ۲ ق غ شکر نصف لیوان گلاب ۱/۴ لیوان پسته ۵۰ گرم (۱استکان) طرز تهیه: سفیده ی تخم مرغ را درون یک کاسه تمیز و خشک می ریزیم و با دور تند همزن به خوبی مخلوط می کنیم. سفیده تخم مرغ را باید در حدی مخلوط کنیم که کاملا فرم بگیرد و زمانی که کاسه را بر می گردانیم از داخل کاسه نریزد.سپس در یخچال بزارید. گلاب را به همراه شکر داخل یک تابه می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم شکر به طور کامل حل شود. گلوکز را به تابه اضافه می کنیم. پس از اضافه کردن گلوکز، باید مواد را به صورت مداوم هم بزنیم تا بافت شان یکدست و کشدار شود. . پس از اینکه شهد ،حالتی آبنباتی پیدا کرد، ۲ قاشق از آن را به کاسه حاوی سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و مواد را در حدی که یکدست شوند، مخلوط می کنیم، سپس تمام مواد را به تابه اضافه می کنیم. حالا مواد درون تابه را با همزن مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میزنیم تا سفت بشه.وقتی سفت شدبا استفاده از یک قاشق چوبی یا لیسک ،مواد را به آرامی مخلوط کنیم تا بافت مایه گز