طرز تهیه مرغ رستورانی / پلو مرغ تالاری / زرشک پلو با مرغ رستورانی/خورشت مرغ پلو مرغ تالاری یا زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. امروز ما این خورشت خوشمزه را به صورت آبپز و با حداقل اقل روغن درست کردیم امیدواریم یک بار این رسپی را امتحان کنید و از خوردنش لذت ببرید. مواد لازم 2 تکه ران مرغ زعفران دم کرده پیاز دو عدد هویج یک عدد فلفل دلمه یک عدد سیر حبه رب دو قاشق کره ۵۰ گرم نمک فلفل زردچوبه ، پودر زنجبیل و روغن به میزان لازم زرشک ۳قاشق خلال پسته و بادام و شکر از هر کدام یک قاشق غذاخوری 2-3 پیمانه برنج من برنج را بصورت کته درست کردم و زرشک را روی برنج ریختم. کریسمس مسیحی ارمنی بوقلمون زرشک-پلو زرشک-پلو-بامرغ مرغ-رستورانی مرغ-مجلسی خورش-مرغ خورش خورشت خوشمزه پلو-مرغ زرشک-پلو زرشک-پلو-با-مرغ پلو-مرغ زرشک-پلو مجلسی زرشک-پلو -مجلسی زرشک-پلو-با-مرغ-مجلسی زرشک پلو با مرغ رستورانی زرشک-پلو-با-مرغ-رستورانی طرز تهیه زرشک پلو با مرغ طرز-تهیه-زرشک-پلو-با-مرغ پلو-مرغ-مجلسی پلو-مرغ-مجلسی پلو-مرغ-رستورانی پلو-مرغ-رستورانی طرز تهی