طرز تهیه قورمه سبزی/رمز و راز قورمه سبزی خوشمزه و لعاب دار/قورمه سبزی مجلسی/قورمه سبزی گیلانی/قورمه سبزی قورمه‌سبزی یا خورش سبزی از معروف‌ترین خورش‌های اصیل ایرانی است که از سبزی قورمه، گوشت قرمز، لیموی عمانی و لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی تهیه می‌شود. این غذا محبوبیت زیادی در بین مردم ایران دارد. این غذای اصیل ایرانی با سبزی قرمه (شامل: تره، جعفری وکمی شنبلیله)، لوبیا (قرمز یا چیتی) یا بلبلی)، گوشت ماهیچه گوسفندی خرد کرده یا قلم درست می‌شود. طعم این غذا باید کمی ترش باشد، به همین خاطر به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می افرایند. برای جا افتادن مواد قرمه سبزی زمان زیادی لازم است. سلام به دوستان و همراهان همیشگی... فاطمه حیدری هستم... امروزم با آموزش قورمه سبزی گیلانی در خدمتتون هستم...پس لطفاً تا انتهای ویدیو با من همراه باشین... فصل ها: مقدمه۰۰:۰۰ مواد مورد نیاز۰۰:۲۴ تفت دادن پیاز۰۰:۲۶ تفت دادن گوشت۰۰:۵۱ اضافه کردن آب۰۱:۴۰ اضافه کردن سبزی۰۲:۰۲ اضافه کردن چاشنی مخصوص۰۲:۰۷ مرحله آخر پخت۰۲:۳۷ مرحله نهایی۰۳:۱۴ طرز-تهیه-قورمه-سبزی قورمه-سبزی-مجلسی قورمه-سبزی قورمه-سبزی-لعابدار قور