دستور پخت سوپ عدس مراکشی که با طعمش شگفت زده ام کرد! آسان، خوشمزه و سالم! (حریره) مواد لازم: روغن سبزیجات 400 گرم گوشت گاو، به مکعب های کوچک بریده شده است 200 گرم پیاز خرد شده 140 گرم کرفس خرد شده عدس 100 گرم 200 گرم نخود کنسرو شده آبکش کرده و آبکشی کنید 60 گرم رب گوجه فرنگی (حدود 4 قاشق غذاخوری) 350 گرم کنسرو گوجه فرنگی له شده نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری زعفرانی خیس خورده یا رنگ زعفرانی 12 فنجان آب داغ 100 گرم ورمیشل 60 گرم آرد همه منظوره 1 فنجان آب 1/4 فنجان گشنیز تازه، خرد شده 1/4 فنجان جعفری تازه، خرد شده 1 قاشق غذاخوری قیمه یا کره دستورالعمل ها: کمی روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. گوشت گاو را اضافه کنید و آن را تفت دهید تا همه طرف ها قهوه ای شوند. پیاز خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا پیاز کاراملی شود. کرفس خرد شده، عدس، کنسرو نخود، رب گوجه فرنگی و کنسرو گوجه فرنگی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. با نمک، فلفل سیاه، پودر