آش رشته یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداره که خیلی راحت آماده میشه و برای دورهمی و نذری دادن هم عالیههههههه. مواد لازم آش رشته برای ۱۵ نفر: - لوبیا قرمز: ۱ لیوان (حدود ۲۵۰ گرم) - لوبیا چیتی: ۱ لیوان (حدود ۲۵۰ گرم) - عدس: ۲ لیوان (حدود ۵۰۰ گرم) - نخود: ۱ لیوان (حدود ۲۵۰ گرم) - سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناج): ۱ کیلوگرم (تره ۳۰۰ گرم، جعفری ۲۰۰ گرم، گشنیز ۲۰۰ گرم، شوید ۱۰۰ گرم و اسفناج ۲۰۰ گرم) - رشته آش: یک بسته حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم - پیاز: ۴ تا ۵ عدد بزرگ - سیر: یک بوته - نعنا خشک: ۲ قاشق غذاخوری - روغن مایع یا کره: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری - آب گوشت یا آب معمولی: ۳ تا ۴ لیتر - زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری - جوز هندی (رنده شده): یک قاشق چای‌خوری - فلفل سیاه: نصف قاشق غذاخوری - نمک: به مقدار لازم - کشک: برای تزئین - نعناع داغ: برای تزئین - پیاز داغ: برای تزئین طرز تهیه: - لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود را از شب قبل بخیسانید و چند بار آب آنها را عوض کنید. - هر کدام را جداگانه با آب کافی بجوشانید تا کاملاً نرم شوند. عدس را جداگانه بپزید. - پیازها را خلالی خرد کنید و

آش رشته آش نذری طرز تهیه آش طرز تهیه آش رشته اش رشته

5 ساعت پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:43