مواد لازم: ۲/۵ لیوان آب ولرم ۱ قاشق غذاخوری شکر ۱۰ گرم خمیرمایه فوری ۱/۵ قاشق چای‌خوری نمک نصف لیوان روغن مایع یا زیتون ۷۵۰-۸۰۰ گرم آرد مواد لازم سس: ۲۰۰ میلی‌لیتر پوره گوجه فرنگی ۱ قاشق چای‌خوری روغن زیتون نمک، آویشن، فلفل سیاه و پودر سیر برای روی پیزا: پنیر موزارلای رنده شده سوسیس قارچ پیاز زیتون طرز تهیه: ابتدا خمیر رو آماده کنید. شکر، خمیرمایه و آب رو باهم مخلوط کنید. آرد و نمک رو بهش اضافه کنید. روغن زیتون رو اضافه کنید و ورز بدید. برای اینکه خمیر به دستتون نچسبه، دستتونو با روغن چرب کنید. و بعد روش رو بپوشونید و یک ساعت استراحت بدید. برای سس همه مواد رو باهم مخلوط کنید و موادی که قراره روش بریزید رو هم خرد کنید. خمیر ور اومده رو یه مقدار ورز بدید و بعد به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و چونه بگیرید. چونه‌ها رو داخل سینی فر بچیند و روش رو بپوشید و ۱۵ دقیقه استراحت بدید. چونه‌ها رو یه مقدار باز کنید. سس گوجه روش بریزید. و بعد پنیر رنده شده بذارید و از موادی که خرد کردید بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰درجه به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید.