مواد لازم برای تهیه دلمه فلفل دلمه ای گوشت چرخ کرده فلفل دلمه ای رب گوجه فرنگی برنج لپه پیاز نمک فلفل سیاه پودر سیر زردچوبه سبزی معطر خشک شده دلمه روغن آب جوش. //ریشه دلمه// اگر بخواهیم نگاهی ریشه ای به دلمه بیاندازیم، می توان گفت که نام این غذا به ترکی به معنای “پر شده است” و همین موضوع باعث شده تا بسیاری از افراد فعال در حوزه های فرهنگی و تاریخی تهیه اولین دلمه را به مناطق ترک زبان نسبت بدهند. دلمه را می توان با استفاده از برگ انگور، فلفل دلمه، بادمجان، کدو، گوجه فرنگی و… درست کرد. البته نکته مهم این است که متداول ترین نوع آن، دلمه ای است که با استفاده از برگ انگور به وجود می آید. با وجود این که بسیاری از کشورها سالیان سال با استفاده از شواهد تاریخی تلاش کردند تا اختراع دلمه را به کشور خود نسبت بدهند. اما در نهایت در سال ۲۰۱۷ بود که کشور جمهوری آذربایجان توانست دلمه را به نام خود در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو ثبت کند. البته همچنان نیز در بین کشورهای این منطقه بر سر دلمه و پیداش آن درگیری های فرهنگی مختلفی وجود دارد. ممنون میشم ویدیو رو لایک کنید.کانال رو دنبال کنید.زنگوله رو

دلمه فلفل دلمه ای غذا رستوران آشپزی

8 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 08:00