سوپ مرغ ترکی شگفت انگیز و سالم پاییز و زمستان. این سوپ را در 30 دقیقه درست کنید. مواد لازم و دستورالعمل گام به گام برای تهیه دستور در یک قابلمه کمی روغن نباتی اضافه کنید سپس سینه مرغ را از همه طرف تفت دهید پیاز (80 گرم) را که به صورت خلالی خرد شده اضافه کنید نمک را به میزان دلخواه، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه و برگ بو را مزه دار کنید روی گوشت را با آب داغ بپوشانید آن را به مدت 30 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید پس از گذشت 30 دقیقه، گوشت را خارج کرده و آب گوشت را صاف کنید گوشت را به قطعات کوچک جدا کنید آن را تا زمان استفاده کنار بگذارید در یک قابلمه، کمی روغن زیتون بریزید مواد زیر را اضافه کنید دو قاشق غذاخوری کره (30 گرم) پیاز (150 گرم) پیاز را بپزید تا کاراملی شود هویج را (140 گرم) خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید سپس موارد زیر را اضافه کنید: یک قاشق غذاخوری سیر (15 گرم) دو قاشق غذاخوری آرد همه منظوره (30 گرم) آبگوشت را اضافه کنید یک قاشق چایخوری پاپریکا و نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه اجازه دهید آبگوشت بجوشد پاستا یا رامن شکسته (80 گرم) و گوشت سینه مرغ را اضافه کنید آن را به مدت 15 دقیقه روی